U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

14 oktober start van de Nationale Wecycleweek

Geef een oud of kapot apparaat een tweede kans!

Maandag 14 oktober start de Nationale Wecycleweek. Heeft u nog oude of kapotte apparaten liggen? Zonde! Lever ze bij de Avri milieustraat. Doet u dit tijdens de Nationale Recycleweek dan krijgt u een gratis Wecycle kinderboek. Doe dit snel want op = op. Zo zorgen we samen dat elektrische apparaten veilig worden ingeleverd en niet bij het restafval komen.

Afval als grondstof
Door afval goed te scheiden, kan het worden hergebruikt voor iets nieuws. Ontdek op www.rivierenlandgeeftdoor.nl wat er met uw afval gedaan wordt!

Wat is elektrisch afval?
Eigenlijk gaat het om alle kapotte of oude apparaten waar een stekker aan zit of waar een batterij in heeft gezeten. Bijvoorbeeld een oud toetsenbord, kapotte waterkoker of een defect mobieltje. Maar denk ook aan oude of kapotte kabels en adapters. Haal voor het inleveren de batterijen uit het apparaat. Deze kunt u apart inleveren op de milieustraat.

RepairCafé
Is uw apparaat nog te repareren? Loop dan eens binnen bij een RepairCafé. Er is altijd wel een café bij u in de buurt. De enthousiaste vrijwilligers helpen u graag. Meer informatie vindt u op https://www.repaircafe.org/


Deel deze pagina opLinkedIn