Het duurt momenteel wat langer voordat ons Klantcontactcentrum u telefonisch te woord kan staan of kan reageren op uw e-mail. Bedankt voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Nieuws rond de feestdagen

De feestdagen komen er aan. Wat dat betekent voor (het ophalen van) uw afval én andere handige informatie leest u hier.

AFVALSTOFFENHEFFING 2023

Uw afvalstoffenheffing bestaat uit 2 delen. U betaalt jaarlijks een basistarief en daarnaast een bedrag per keer (het variabele tarief) voor het aanbieden van uw restafval. Het Algemeen Bestuur stelt de tarieven voor 2023 op 15 december vast. Kort daarna staan de tarieven en verordeningen op avri.nl. In 2023 ontvangt u van Belasting Samenwerking Rivierenland (BSR) de aanslag voor het basistarief van 2023 en de aanslag voor het aantal keer dat u restafval hebt aangeboden in 2022.

AFVALKALENDER 2023 VANAF 16 DECEMBER BESCHIKBAAR

U kunt de afvalkalender voor 2023 vanaf 16 december bekijken op avri.nl en in de Avri-app. Het kan zijn dat wij in het nieuwe jaar op een andere dag komen dan u gewend bent. 

24 DECEMBER INHAALDAG VOOR 2E KERSTDAG

In plaats van maandag 26 december (2e kerstdag) halen wij het afval op zaterdag 24 december op. Kijk op uw afvalkalender of dit ook voor uw adres geldt. 

  • Zet uw container voor 7.30 uur aan de straat. 
  • Het afval wordt vóór 13.00 uur opgehaald.

OPENINGSTIJDEN KLANTCONTACTCENTRUM

  • Op donderdag 15 december geopend van 8.00 tot 16.00 uur.
  • Op maandag 26 december (2e kerstdag) is het klantcontactcentrum gesloten.

OPENINGSTIJDEN MILIEUSTRATEN

  • Op donderdag 15 december geopend van 7.30 tot 15.00 uur. 
  • Op zaterdag 24 en 31 december geopend van 8.00 tot 13.00 uur. 
  • Op maandag 26 december (2e kerstdag) zijn de milieustraten gesloten.

PAPIER- EN TEXTIELCONTAINERS AFGESLOTEN ROND JAARWISSELING

Enkele dagen voor de jaarwisseling sluit Avri alle openbare brengcontainers voor papier en textiel tegen vandalisme. Na de jaarwisseling gaan ze zo snel mogelijk weer open. 

OPENBARE PRULLENBAKKEN

In de gemeenten Buren, Tiel, Neder-Betuwe en in een groot deel van West Betuwe sluit Avri rond de feestdagen de openbare prullenbakken af of haalt de (binnen)bakken weg. Na de jaarwisseling openen we de bakken zo snel mogelijk weer of plaatsen deze terug. 

KERSTBOMEN

Kerstbomen kunt u gratis afleveren bij de milieustraat. De boom mag ook in kleine stukken in de groene container. Het deksel moet gesloten zijn. De gemeenten Culemborg, Maasdriel, West Maas en Waal en Neder-Betuwe treffen extra voorzieningen. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie. 

VUURWERKZAKKEN

De gemeenten Culemborg en West Betuwe treffen extra voorzieningen voor het opruimen van vuurwerk. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie. Volle vuurwerkzakken kunnen ook gratis worden ingeleverd op de Avri-milieustraten. 

Avri wenst alle inwoners van Rivierenland alvast een gezond en gelukkig 2023.
Ook in het nieuwe jaar werken wij graag samen met u aan een schoon, heel en veilig Rivierenland!
 

Deel deze pagina opLinkedIn