Het duurt momenteel wat langer voordat ons Klantcontactcentrum u telefonisch te woord kan staan of kan reageren op uw e-mail. Bedankt voor uw geduld.

U bevindt zich op: Home/ Over Avri / bestuur

Nieuws

Week van de AfvalHelden

Van 7 tot en 13 maart is het de landelijke Week van de AfvalHelden. Een week van waardering voor alle medewerkers in de afvalbranche. Zij halen dagelijks het afval op, zorgen dat u op de milieustraat terecht kunt, onderhouden het groen en houden de buurt netjes. Mooi en nuttig werk voor onze samenleving.

Ook Avri doet mee aan de Week van de AfvalHelden en zet haar medewerkers in deze week extra in het zonnetje! Vindt u het leuk om hieraan mee te doen? Steek bijvoorbeeld eens de hand op naar onze medewerkers of geef ze een duim. Een klein gebaar, een groot plezier!

Kleurplaatactie
Van jong tot oud, we nodigen iedereen uit om een kleurplaat of tekening te maken en thuis voor het raam te hangen tijdens de Week van de AfvalHelden. Het zou geweldig zijn als onze medewerkers door heel Rivierenland prachtige kunstwerkjes tegenkomen tijdens hun werk. We vinden het ook leuk als u een foto van de kleurplaten deelt op social media met de tag #afvalheldenavri. Dank u wel!

Download hier de gratis kleurplaten

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de brancheorganisaties NVRD, Vereniging Afvalbedrijven, TLN en O&O fonds GOE, die gaan over afval, reiniging, transport en verwerking in Nederland. De Week van de AfvalHelden vond in 2021 voor het eerst plaats.


Deel deze pagina opLinkedIn